Diverse

Minikonvent

jph_onyx_reportage2
Onyx Sportcenter har idag lördag haft sitt årligen återkommande "minikonvent" där man kör pass med teman och har föreläsningar av olika slag.

Personalbilder och lite annat

20071010-Onyx_personal_web_20071010_1-42-Edit
Onyx Sportcenter ville ha personalbilder och gå igenom reklam och bilder därtill inför kommande kampanjer. Websidan (Onyx) skall också kompletaras med bilder från gymet för en mer närmare känsla till hemsida och verkligheten när man kommer dit.
Exempelbilden är på min goda vän Pasi Salonen

ICA Banken

ICA_boras
Uppdragen ramlar in och idag var det ICA Banken AB som beställt "team bilder" för annonser etc. Dessutom bilder att användas på visitkort.

Invigning av nya Onyx.

20070922-_JPH0086
Idag skulle det fotas på Onyx Sportcenter som gör ett nytt avstamp efter nästa åtta. Ny logga och en uppfräschning av lokalerna. Jag har även inför invigningen fotat bilder till annons (helsida i BT) i dagspressen.

ONYX - lev livet

20070920-_JPH0057-2-Edit-Edit
Idag var det fotojobb på ONYX och NIKE Africa som skulle fotograferas. Tre underbara tjejer och mycket funderande innan vi kunde enas om vad som skulle framgå i bilderna.

Loppis på Byttorps IP

BIF_loppis-3
Idag hade bordtennissektionen ordnat "bakluckeloppis" på idrottsplatsen. 100:- per bil och sedan var det bara att "öppna bakluckan" och börja sälja.

SportfotoForum

Sosumi_logo
Nu har det blivit dags att på allvar skapa en samlingsplats på nätet för oss sporttokiga fotografer. Vad sidan heter?, jo, SportfotoForum.se
Forumet är ett "systerforum" till den på nätet kända NaturfotoForum.se som drivs/ägs av Janne Arleklint. Skillnaden mellan forumen är just inriktningen. Varför inte göra ett besök och kanske rent av registrera Dig?
Vi ses på forumet.

Flygets dag 2007

20070909-20070909-_JPH0018
Yngste sonen och jag var och tittade på flygets dag i Viared strax utanför Borås. En stor variation av flygande och markbundna fordon visades upp för en vad jag tror rekordpublik.

Ledarmöte i Byttorps IF

Idag hade Byttorps IF möte där man bjudit in ledare från i samtliga
sektioner för en gemensam träff och informations stund.
Det bjöds dessutom på gott grillat efter genomfört möte. Nyttigt
och kul att träffas så här tyckte de som tagit sig till mötet. Mötet samlade ett 30-tal ledare.
20070821-_JPH0024

Fotografer

Under kvällen så har jag idag plåtat åt Byttorps IF. Herr och P14 match på Byttorps IP och sedan Dam på Ramnavallen.
På Ramnavallen träffade jag Bengt Öberg (Lisa´s Pappa i damlaget) som är fotograf till vardags. Sedan kom Lars-Åke Green från Borås Tidning, en mycket härlig kille och kreativ fotograf. Lars-Åke var studieledare på Studiefrämjandet när jag för mååååånga år sedan gick en kurs där. Så idag blev det ingen fotollsbild utan enbart en fotografbild.

20070820-20070820-_JPH0112
Bengt Öberg och Lars-Åke Green

Ett testgalleri finns upplagt !

Nu finns ett testgalleri där jag prövar funktioner, färger etc. publicerat.

Ögonblicksbild 2007-07-31 00-01-03
Här är layouten för galleriet.

Ögonblicksbild 2007-07-31 00-01-53
Då man klickat på en bild för att se densamma i ett större format ser det ut så här.

Sonen var med på en fotorunda !

Idag skulle egentligen turen gått till Stockholm och Fotofestivalen som pågår där. Men tanken att åka 90mil och att anlända till ett gråtrist Stockholm gjorde att planerna ändrades. Var inne på hitta.se och tittade på trafikkameror i Stockholm och de visade regn och trist väder.
Det blev i ställe en runda kring Borås, främst Vänga kvarn som är en nedlagd kvarn där man idag har ett Café och allt som oftast levande musik på lördagarna, så också idag.

Här en bild på sonen som lockat till sig en villig att porträtt fotografera.
20070707-_JPH0006

Uppdragsfotografering

Fotade projektledaren för bygget på Borås lasarett, SÄS.